1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da ortaokullar yarıştı
Pazar'da ortaokullar yarıştı

Pazar'da ortaokullar yarıştı

Pazar'da 10 ortaokulun katılımıyla gerçekleşen bilgi yarışmasında gelenek değişmedi

A+A-

2023-2024 Öğretim Yılı Sosyal Etkinlikler Programı kapsamında Pazar TOKİ Ortaokulu koordinatörlüğünde Ortaokullar arası bilgi kültür yarışması yapıldı.

okl6-004.jpg

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda gerçekleşen yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, şube müdürleri, oku, kurum müdürleri, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

okl7-004.jpg

10 ortaokulun katıldığı yarışmada birinciliği geçen yılın birincisi TOKİ Ortaokulu elde ederken, ikinci Haberal Ortaokulu, üçüncü de Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu oldu.

okl5-004.jpg

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Güncel olmak üzere 7 kategoriden toplam 20 sorunun sorulduğu yarışmada analitik düşünme beceri, bilgi ve hız yarıştı. Dereceye giren öğrencilere hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük tarafından takdim edildi. 

okl3-007.jpg

Birinciliği elde eden TOKİ Ortaokulundan yapılan açıklamada, “Okulumuzu temsilen yarışmaya katılan Sevim Ecrin Marangoz, Ecrin Beray Aktürk ve Burak Aydın'ı bizlere yaşattıkları mutluluk ve onur için kutlar; başarılarının devamını dileriz. Başarının tesadüf olmadığını gözler önüne seren gurur verici tabloda sınıf rehber öğretmenleri başta olmak üzere bu başarıyı elde etmede katkısı olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” denildi.

okl4-006.jpg

okl2-007.jpg

okl1-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum